Pastila umoristică TOP METODE – SARE #ZERODOI

Această pastilă umoristică este realizată în parteneriat cu echipa de la #ZERODOI și este continuarea serialului umoristic despre comportamentele noastre alimentare nesănătoase care duc la apariția și dezvoltarea bolilor netransmisibile. Urmăriți celelalte serii despre consumul în exces de grăsimi trans și zahăr pe portalul sau canalul de Youtube.

Găsește aici 6 metode de relaționare pe care le poți descoperi în comportamentul tău. Ține cont – sarea e cauza nr.1 care duce la apariția si dezvoltarea hipertensiunii arteriale si mai apoi a bolilor cardiovasculare/boli ale inimii care pot să provoace infarctul de cord.

Mai multe despre consumul de sare, găsește pe https://prosanatate.md/sare/ 

Produsul media este creat în cadrul campaniei naționale „Redu sarea – alege ce mănânci!” organizată de Ministerul Sănătății și Agenția Națională pentru Sănătate Publică a Republicii Moldova, cu suportul Proiectului moldo-elvețian „Viață sănătoasă: reducerea poverii bolilor netransmisibile” implementat de Institutul Elvețian Tropical și de Sănătate Publică și finanțat de Biroul de Cooperare al Elveției în Republica Moldova (SDC). Elveția este unul dintre cei mai mari donatori bilaterali de granturi în sectorul de sănătate al Republicii Moldova.

Autori