Webinar dedicat Alăptării la sân și îngrijirii nou-născutului

Invitație pentru mămici și tătici, bunicuțe și bunici la o întâlnire cu neonatologul Alexandru Magulciac

Опубликовано Lilia Onea Воскресенье, 4 августа 2019 г.

Mămici și tătici, bunicuțe și bunici,

Vă invităm la o întâlnire cu primul medic al copilului familiei Dumneavoastră. Este vorba de neonatolog. Veniți să aflați din surse bazate pe dovezi medicale din ce cauză plânge bebeul Dumneavoastră și ce faceți cu asta, cum și cât să-l alăptați la sân, dar și care este rolul tatălui și al bunicului în primele zile de la nașterea odorașului.

Așa dar, marți, 6 august, ora 15. 00, pe pagina de facebook prosanatate.md, vă așteptăm la întâlnirea online cu Alexandru Magulciac, neonatologul cu o experiență profesională excepțională, de circa 30 de ani, la Institutul Mamei și Copilului, tată și bunic tânăr, care cu gingășie bărbătească a învățat o jumătate de milion de mămici să-și îngrijească nou-născuții, chiar din prima clipă de la naștere.

Dați like, distribuiți postarea ca să știm cum e să fim fericiți toți membrii familiei, din prima clipă e la nașterea copilului în familia noastră!

Vă așteptăm, pe pagina de facebook prosanatate.md, marți, 6 august, ora 15.00 și oricând vă croiți timp, pe www.prosanatate.md.

Abonați-vă la blogul nostru, AICI

Data: 06 august 2019
Ora: 15.00 - 16.00
Locația: IMC, str. online,
Statut: În pregătire
Organizatori
Institutul Mamei și Copilului,