Ce sunt grăsimile trans_3 pași pentru a le evita_poster

Posterul Ce sunt grăsimile trans_3 pași pentru a le evita face parte din seria de materiale a campaniei de informare ALEGE CE MĂNÂNCI!. Posterul explică ce sunt grăsimile trans și  care sunt daunele consumului de grăsim trans în exces pentru sănătate. Tot aici veți găsi informația despre cei trei pași de bază care vă învață cum să evitați consumul în exces al grăsimilor trans. Posterul poate fi descărcat și tipărit în format A2 și plasa oriunde aveți nevoie cu scopul de a promova schimbarea de comportament pentru o alimentație sănătoasă.

Pe lîngă acest poster, găsiți trei infografice cu informații bazate pe dovezi despre:  Ce sunt grăsimile trans ;  Din ce și cum sunt gătite produsele fast-food și Cu ce înlocuim grăsimile trans. Puteți descărca infograficele în telefon, pe tabletă și merge cu ele la cumpărături.

Vă urăm succes în schimbarea comportamentului alimentar!

*ALEGE CE MĂNÂNCI! este o campanie de informare a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenției Naționale pentru Sănătate Publică susținută în cadrul activităților de promovare a sănătății a Proiectului moldo-elvețian „Viața Sănătoasă: Reducerea poverii bolilor netransmisibile”, finanțat de Biroul de cooperare al Elveției și realizat de Institutul Elveției Tropical și de Sănătate Publică. Elveția este unul dintre cei mai mari donatori bilaterali de granturi în sectorul de sănătate al Republicii Moldova.

Autori